ZEVS Forum

Vremenska postaja Orešje pri Ptuju

Začel/a mat89, 19. Junij 2010, 10:14:19 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

mat89

Obvestilo

Od danes naprej je dosegljiva nova spletna stran http://ptuj.zevs.si
V prihodnosti bom še dodal več slik.

max

gradiščan

super bi bilo še dodati datum in uro, al sem jih jaz spregledal  :icon_question:

wisky

MAT89, :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:
odlično ter vse čestitke tebi in ostalim,ki so ti pomagali. Ker sem tudi sam sredi izdelave moje spletne strani in sva tako rekoč soseda (teh 20 km ne pomeni nič), te bom prosil za pomoč in tvoje koristne nasvete, seveda, če boš mi želel pomagati.
Lp wisky :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

mat89

Citat od: gradiščan dne 24. Avgust 2010, 20:37:35 POPOLDNE
super bi bilo še dodati datum in uro, al sem jih jaz spregledal  :icon_question:

Ja ure in datuma pa ni gor ,si pa seveda želim.Bom probal dat gor sicer ne vem kako ampak bom poskušal

mat89

Citat od: wisky dne 24. Avgust 2010, 21:25:05 POPOLDNE
MAT89, :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:
odlično ter vse čestitke tebi in ostalim,ki so ti pomagali. Ker sem tudi sam sredi izdelave moje spletne strani in sva tako rekoč soseda (teh 20 km ne pomeni nič), te bom prosil za pomoč in tvoje koristne nasvete, seveda, če boš mi želel pomagati.
Lp wisky :smash:

Zdravo sosed,pomagal vam bom kolko bom znal,če glih nisem na tem področju stručnjak:)Na tem forumu se bomo potrudili da boste tudi vi imeli lepo spletno stran

mat89

Od danes naprej je na spletni strani dodanih še nekaj slik.

lp

wisky

MAT89,
hvala, saj bom pomoč sigurno potreboval.
LP wisky

TgT

Citat od: mat89 dne 24. Avgust 2010, 21:43:48 POPOLDNE
Ja ure in datuma pa ni gor ,si pa seveda želim.Bom probal dat gor sicer ne vem kako ampak bom poskušal

V examples/html/ imaš parameterlist.txt - vse parametre/webtags/tags za izdelavo strani, npr za čas imaš
<!--stationTime-->
<!--stationTimeNoSecs-->
in to vneseš v svojo .htx datoteko na primerno lokacijo, nekje tam pri imenu postaje.

mat89

Citat od: TgT dne 31. Avgust 2010, 14:30:48 POPOLDNE

V examples/html/ imaš parameterlist.txt - vse parametre/webtags/tags za izdelavo strani, npr za čas imaš

<!--stationTimeNoSecs-->
in to vneseš v svojo .htx datoteko na primerno lokacijo, nekje tam pri imenu postaje.

Hvala,tole stran pa mi je dal @Domček
http://www.worldclockr.com/ če bo čas bom naredil pred morjem,ker imam zdaj kar veliko dela glede promocije moje vremenske postaje(radio ,intervjuji....)

lp

Oblak69

Citat od: TgT dne 31. Avgust 2010, 14:30:48 POPOLDNE

<!--stationTime-->
<!--stationTimeNoSecs-->

Bi bil to datum in čas v tistem trenutku, ko se je nazadnje osvežilo?. Takole naprimer: http://www4.slikomat.com/10/0831/uzb-Brez-n.png??
Ali je to dejanski čas?

Čestitke Matej tudi za uspešno registracijo postaje na Awekas-u :icon_wink:

Domček

Citat od: Oblak69 dne 31. Avgust 2010, 18:12:38 POPOLDNE

Bi bil to datum in čas v tistem trenutku, ko se je nazadnje osvežilo?. Takole naprimer: http://www4.slikomat.com/10/0831/uzb-Brez-n.png??
Ali je to dejanski čas?

Čestitke Matej tudi za uspešno registracijo postaje na Awekas-u :icon_wink:

Ja to bi bil čas kdaj so se podatki nazadnje osvežili. Tisto kar sem mu jaz predlagal je pa pač trenutni čas. Lahko da oboje na spletno stran. :icon_wink:

Pa seveda čestitke @matu89 za spletno stran. :clap:

mat89

Citat od: Domček dne 31. Avgust 2010, 18:19:07 POPOLDNE
Ja to bi bil čas kdaj so se podatki nazadnje osvežili. Tisto kar sem mu jaz predlagal je pa pač trenutni čas. Lahko da oboje na spletno stran. :icon_wink:

Pa seveda čestitke @matu89 za spletno stran. :clap:

Hvala :wavey:

wisky

Čestitke @matu89 za spletno stran
od soseda s Tezna.
LP Wisky :smash: :icon_wink: