Upam, da se bo vas kar nekaj prijavilo, kako bo potekalo samo srečanje, še nimam čisto dorečeno, se pa najbi začeli zbirati ob 13uri v naši prijazni domači gostilni.
Po zboru in kratkem pozdravu našega predsednika, bi se udeležli kratkega izleta po skrajšani šentjoški planinski krožni poti
(
http://www.stjost.si/~pd/Sentjoskakrozna.htm in se podali na naš najvišji hrib Goli vrh 962m,kjer je lep razgled na velik del Slovenije.
Hoje v obe smeri, od koder bi se podali peš, je 30minut, ostalo bi se peljali z avtomobili.
Podali bi se lahko tudi na bližnji hrib Koglč 670m, kjer je vrh smučišča in kjer imam nameščeno IP kamero in tudi lep razled -5minut peš hoje od gostilne,
vmes bi se še vstavili pri moji VP na enmu "takratkemu"
Po vrnitvi bi sledilo kosilo, nato nekaj časa prostega, sledil bi pogovor in debata o našem društvu ZEVS, nato pa še kaj zabave,
z kakimi igrami, pa seveda muzike nebi manjkalo.
Obljubljal sem tudi, da povabim med nas mojega kolega meteorologa g. Benedikta Strajnarja, a mi je na žalost pravkar sporočil, ko sva se pogovarjala,
da odhaja sredi marca na službeno potovanje za tri mesece v Francijo, drugače bi pa z veseljem prišel. Bom poskušal pa povabiti kakega drugega strokovnjaka, ni hu.ič,
nekdo bo že imel čas.
Za tiste, ki bi mogoče radi prespali, trenutno v tej naši brunarici, še nimajo možnosti, najbližja prenočišča so v Horjulu, je pa možnost v naših klubskih prostorih, ki so prav prijetni in kjer so že tudi velikokrat prespali skavti ali pa kakšni pohodniki, pa še zastonj bo.
Torej kar veselo z prijavami na dan