Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumSrečanja vremenske skupnosti ZEVSX. SREČANJE ZEVS, KUM-DOBOVEC - 28.02.2010 (Moderator: ŠTROMAR)X. SREČANJE ZEVS, KUM-DOBOVEC, 20.02.2010
Strani: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Natisni
Avtor Tema: X. SREČANJE ZEVS, KUM-DOBOVEC, 20.02.2010  (Prebrano 348409 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
max
Global Moderator
Cumulus
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 8241

WWW Email
« Odgovori #30 dne: 20. Februar 2010, 18:24:29 »

@jest24, ne vem, kako ti iščeš, po netu, ampak jaz sem v Google napisal samo
 smučišče Kum-Dobovec in mi je stran vrglo na prvo mesto, samo en klik in to je to  shrug

http://www.trotovnik.si/
Prijavljen

jest24
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1983-02-15
Sporočila: 385

« Odgovori #31 dne: 20. Februar 2010, 18:27:47 »

" pedantnost!!! "  icon_evil
Te mogoče kaj boli?
Ne vem no, je tako težko napisati na domači strani od smučarskega društva vsaj par osnovnih podatkov?
In potem vprašaš, če kdo kaj ve o tem in se takoj najde nekdo, ki mori s pedantnostjo  banghead

@jest24, ne vem, kako ti iščeš, po netu, ampak jaz sem v Google napisal samo
 smučišče Kum-Dobovec in mi je stran vrglo na prvo mesto, samo en klik in to je to  shrug

http://www.trotovnik.si/
Ja, to sem tudi jaz videl. Samo podatkov ni nobenih. Žal
« Zadnje urejanje: 20. Februar 2010, 18:29:52 od jest24 » Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
Odsoten Odsoten

WWW Email
« Odgovori #32 dne: 20. Februar 2010, 18:33:51 »

Meni se zdi da je tole, Dejan povej icon_rolleyes

Prijavljen

Jovi
ZEVS napovedovalec
Altostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1989-05-10
Sporočila: 1932

Neprijetna resnica-Segrevanje ozračja

grega.likozar@telemach.net
Email
« Odgovori #33 dne: 20. Februar 2010, 19:04:11 »

Na njihovi strani je cela zgodovina kako je smučišče nastalo osnovni podatki kar se tiče naslov pa to...ma vse je. Za navadnega smučarja čisto dovolj.

Če pa hočeš koliko snega letno pridelajo pa njih praši icon_lol
Prijavljen

Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi
jest24
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

« Odgovori #34 dne: 20. Februar 2010, 19:29:45 »

Na njihovi strani je cela zgodovina kako je smučišče nastalo osnovni podatki kar se tiče naslov pa to...ma vse je. Za navadnega smučarja čisto dovolj.

Če pa hočeš koliko snega letno pridelajo pa njih praši icon_lol
Imamo xy vlečnic dolžine xy metrov, kar je čisto osnovni podatek vsakega smučišča ni. Iz ene slike na kateri pol vidnega polja pobere bleščeče sonce, pa tudi ne vidiš kaj dosti.

In znova standard tega foruma. Namesto da bi kdo, ki dejansko kaj ve povedal, kako stojijo zadeve, se raje trolla in podjebava. Bravo
« Zadnje urejanje: 20. Februar 2010, 19:31:32 od jest24 » Prijavljen
jkocki
Član VD ZEVS
Altokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1969-05-31
Sporočila: 852

joco.kocnar@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #35 dne: 20. Februar 2010, 19:36:57 »

Meni se zdi da je tole, Dejan povej icon_rolleyes

Ja Max to je to.
Prijavljen

jkocki
Član VD ZEVS
Altokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1969-05-31
Sporočila: 852

joco.kocnar@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #36 dne: 20. Februar 2010, 19:46:26 »

Imamo xy vlečnic dolžine xy metrov, kar je čisto osnovni podatek vsakega smučišča ni. Iz ene slike na kateri pol vidnega polja pobere bleščeče sonce, pa tudi ne vidiš kaj dosti.

In znova standard tega foruma. Namesto da bi kdo, ki dejansko kaj ve povedal, kako stojijo zadeve, se raje trolla in podjebava. Bravo

Imajo dve vlečnici, ena je otroška.Ni pa to ne vem kako veliko smučišče.Za nas bo še preveliko,glede na prijave.Je pa res , da se je bolje pogovarjat o samem srečanju-organizaciji,ne pa o smučišču, ki bo vsekakor pripravljeno, če je prejšni dan državno prvenstvo mlajših selekcij.jest24 prijava čaka.
Prijavljen

Jovi
ZEVS napovedovalec
Altostratus
Odsoten Odsoten

Email
« Odgovori #37 dne: 20. Februar 2010, 20:23:11 »

Ma človeka zanima vse kakor da je največji interesent. Mat človek to je majckeno smučište brez večjih razsežnosti kot Krvavec, Rogla... Greš tja plačaš smučaš to je to.

Pa nihče ne podjebava samo zmeraj se išče neke kritike da ni onega ni tretjega ne vem kaj namesto da se odpraviš tja pa vidiš in odsmučaš. Če si pa zahteven je pa brezveze da sploh sprašuješ ker smučišče sigurno ni zahtevno
Prijavljen

jest24
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

« Odgovori #38 dne: 20. Februar 2010, 20:28:57 »

Ma človeka zanima vse kakor da je največji interesent. Mat človek to je majckeno smučište brez večjih razsežnosti kot Krvavec, Rogla... Greš tja plačaš smučaš to je to.

Pa nihče ne podjebava samo zmeraj se išče neke kritike da ni onega ni tretjega ne vem kaj namesto da se odpraviš tja pa vidiš in odsmučaš. Če si pa zahteven je pa brezveze da sploh sprašuješ ker smučišče sigurno ni zahtevno

Glej, preprosto me zanima, ker prvič slišim za to smučišče in podatkov, ki me osebno zanimajo ni na njihovi strani. To je vse.
In namesto, da bi nekdo, ki kaj ve o tem povedal svoje, se raje bluzi...
Res ne vem, kaj je z nekaterimi, da preprosto vprašanje vzamenjo kot napad na njih/kritiziranje/xyz.
Prijavljen
ŠTROMAR
Moderator
Cumulus
Odsoten Odsoten

RD: 1958-10-24
Sporočila: 9862

« Odgovori #39 dne: 20. Februar 2010, 20:45:47 »

Smučišče Trotovnik je v bistvu tipično družinsko smučišče. Daljša vlečnica dolga cca. 300-350 m, spodnja postaja na 950 mnm in zgornja postaja na 1060 mnm. Čisto simpatično smučišče, za mene osebno bistveno bolj prijetno od slavnega in nastopaškega Krvavca.

Sicer pa če bi vsi skupaj malo več hodili po tej naši lepi domovini in manj viseli pred računalniki, bi zagotovo spoznali med drugim tudi takšne skrite kotičke kot je tole smučišče pod Kumom - zasavskim Triglavom. Vzpon na sam Kum pa vodi ravno mimo tega smučišča. In razgled z vrha je vsekakor vreden obiska.  praise
Prijavljen

WS2300, WS2350 in WS2355 od Lacrosse technology so zakon !
Jovi
ZEVS napovedovalec
Altostratus
Odsoten Odsoten

Email
« Odgovori #40 dne: 20. Februar 2010, 22:37:58 »

Ja se opravičujem. Lih napadat nism hotu draži me to ker vsi slabe stvari gledajo...dans sem že toliko enih kritik prebral na forumih itd..groza.

Štromar dobri podatki. Meni so tudi manjša smučišča bolj ljuba. Manj drena več prijaznosti.. icon_wink

Krvavec mi po pravici ne sede. Stari Vrh ali Vogel sta mi že malce bolj pri srcu
Prijavljen

Dejan
Altostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1992-01-14
Sporočila: 1289

WWW Email
« Odgovori #41 dne: 21. Februar 2010, 18:02:32 »

Takole. Teden dni nas loči do srečanja. Sneg gor se še drži, danes so ga izmerili do 60cm naravnega in kompaktnega. Trenutna temperatura pa je dobre pol stopinje nad ničlo.
Aktualne temperaturne podatke si lahko ogledate na http://www.zagorje.si/podrocje.aspx?id=79

lp
Prijavljen

Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si
max
Global Moderator
Cumulus
Odsoten Odsoten

WWW Email
« Odgovori #42 dne: 21. Februar 2010, 18:22:36 »

Upajmo na najboljše, če pa ne, bomo pa mi zaključili sezono tam gori icon_mrgreen
Prijavljen

Oblak69
Stratus

Odsoten Odsoten

RD: 1969-08-17
Sporočila: 6554

Email
« Odgovori #43 dne: 22. Februar 2010, 20:12:35 »

Tudi jaz bi se rad udeležil prvega srečanja ZEVS, ki bo povrhu še smučarski, a imamo žal dela z organizacijo smučarske tekme na Bukovem Vrhu pod Pasjo Ravnjo ravno na ta dan.
Sicer pa pri nas letos že 45 obratovalni dan v tej sezoni.Več na http://www.stjost.si/~sd/ Drugo leto pa jaz povabim na ZEVS smučarski dan, letos pa kot sem obljubil, pa se vidimo pri nas maja. LP
Prijavljen

piskec
Uprava ZEVS
Nimbostratus
Odsoten Odsoten

RD: 1966-05-03
Sporočila: 2189

www.krtina.com

piskec@gmail.com
WWW Email
« Odgovori #44 dne: 23. Februar 2010, 11:59:32 »

Se pa znate kregat na najbolj neprimernih mestih. raje se prijavite na Srečanje, se lahko tam potem skepamo do konca.

Pa da vidimo, kdo bolj zadane!  smash
Prijavljen

Strani: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Natisni
Pojdi na: