Na Goriškem nimamo nobenega? Nič slik?

V službi v N. Gorici. Slik od mene ne bo, poglejte si spletne medije, saj kar nekaj poročajo o teh koncih.
Burje dejansko tako močne običajno ni na tem koncu. Elektrike ni (razen UPS), marsikatere trgovine so zaprte, avtomatska vrata so blokirana, rampe so zaprte, iz garaž se tudi ne da. V N. Gorici je urejeno mestno ogrevanje, ki pa danes tudi ne deluje. V pisarni smo oblečeni v bunde. Večino šolarjev so tudi poslali domov. Še na WC se ne da, ker je tema, voda pa na senzorje.

Veliko vej je polomljenih, ponekod tudi cela drevesa. Od sodelavcev izvedel, da je nekaj avtomobilov poškodovanih, stekla razbita, tudi nekateri poslovni prostori so ostali brez šip. Avtomobili so nastradali predvsem zaradi drevja ali kritine. ja, tudi korci so leteli po zraku.
Nič me ne mika, da bi hodil ven.
Sneženja pa ni več. Zjutraj okoli 7.30, ko sem prihajal v N. Gorico, je bilo po Soški dolini veliko bolj mirno, čeprav tudi za te kraje dokaj močnan veter. Bistveno močnejši veter je začel šel v Solkanu. Iz druge roke sem izvedel, da naj bi elektrika manjkala še vsaj 3 ure.
LP
Gorazd