Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumVremenske postajeVremenske postaje po Sloveniji (Moderatorji: ŠTROMAR, mat89)Vremenska postaja-Nevlje pri Kamniku
Strani: [1] 2
Natisni
Avtor Tema: Vremenska postaja-Nevlje pri Kamniku  (Prebrano 13121 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
urša
Gost
« dne: 10. Maj 2007, 10:45:23 »

Stari pogovori
http://arhiv.zevs.si/viewtopic.php?t=1065&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=6f64951c270db20d4aac7fae7db49cec
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #1 dne: 12. Maj 2007, 12:08:35 »

Urša hvala za prestavitev starih pogovorov, sedaj morava z Vremenom samo še stran uredit pa bo. icon_wink beerchug wavey
Prijavljen
Lincolin
Gost
« Odgovori #2 dne: 12. Maj 2007, 12:21:26 »

Urša hvala za prestavitev starih pogovorov, sedaj morava z Vremenom samo še stran uredit pa bo. icon_wink beerchug wavey
Mamut, kje si bil v četrtek?
Na pevskih  icon_smile
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #3 dne: 12. Maj 2007, 17:40:16 »

Ja točno. Malo prej mi je žena povedala da sta me dva iskala, zanima me kako to da nista  1 uro najdla naše hiše pa stoji dobesedno na cesti.Kar ne morem vrjet icon_lol icon_lol icon_lol
Drugič pa prosim prej sporoči. Sicer pa sedaj prodajajo zelo ugodno GPS-je in vpišeš hišno številko in te pripelje na dvorišče, seveda moraš biti pa pismen da to tehniko obvladaš..... icon_haha icon_lol icon_lol icon_lol
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #4 dne: 12. Maj 2007, 21:05:04 »

Vremenska postaja dosegljiva na naslovu: http://nevlje.zevs.si
 icon_wink icon_biggrin icon_biggrin
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #5 dne: 13. Maj 2007, 14:16:34 »

Zdej moram pa strešno okno spucat ,ker se čez šipo slabše vidi pa še deževne kaplje so vse zmazale od prahu... icon_cry icon_cry
Prijavljen
Lincolin
Gost
« Odgovori #6 dne: 13. Maj 2007, 14:22:18 »

Ja točno. Malo prej mi je žena povedala da sta me dva iskala, zanima me kako to da nista  1 uro najdla naše hiše pa stoji dobesedno na cesti.Kar ne morem vrjet icon_lol icon_lol icon_lol
Drugič pa prosim prej sporoči. Sicer pa sedaj prodajajo zelo ugodno GPS-je in vpišeš hišno številko in te pripelje na dvorišče, seveda moraš biti pa pismen da to tehniko obvladaš..... icon_haha icon_lol icon_lol icon_lol
Kasneje sem te nekje videl za mizo v sosednji vasi samo nevem če si bil pravi pa se raje nisem vmešaval. No malo stran pa sem potegnil prenonik ven se povezal na brezžično omrežje in te takoj našel.
Prišel pa sem čisto spotoma, ker sem se vračal iz Kamnika in sem se bal, da kdaj zopet ne bom kregan icon_smile

L.P. Grega
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #7 dne: 13. Maj 2007, 18:46:37 »

Linkolin, mene nisi mogel videti , če sem bil na vajah, viedel si pa mojega dvojnika,bil si v gostilni na Vrhpoljah in tam je lastnik zelo podoben meni tako da naju večkrat menjajo. Pa kljub temu bi me lahko našla, saj sta se eno uro vozila okrog cerkve, med tem časom ko sem bil jaz doma. Drugič se pa najavi makar po mobilcu ni problema.... icon_haha icon_lol icon_lol
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #8 dne: 19. Maj 2007, 16:00:59 »

Se oproščam, ker ni bilo podatkov mi je program nekaj zaštekal in sedaj upam da bo prenos podatkov brezhiben  icon_biggrin icon_wink
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #9 dne: 26. Junij 2007, 16:01:59 »

Spet so mi štrom ven zagnal, madona te elektro tukej pri nas kar naprej nekaj izklapljajo, pa še nobeden nič ne pove. icon_eek icon_kavabanga banghead
Se oproščam ker 2 uri ni bilo podatkov. icon_redface icon_twisted
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #10 dne: 03. Julij 2007, 18:59:19 »

Včeraj zvečer mi je zablokiralo server in mi je danes dopoldne Fredek uredil, tako da sedaj delo normalno. icon_eek icon_cry
Se oproščam kjer ni bilo podatkov, Fredeku pa hvala za trud. icon_wink clap
Prijavljen
Mamut
Gost
« Odgovori #11 dne: 16. Avgust 2007, 18:31:58 »

V zadnji nevihti mi je zablokirala konzola nato pa se je zmešalo še programu in mi je pisal ene čudne datume tako da podatki niso šli nikamor, delal je le webcam. Se oproščam ker ni bilo podatkov, danes mi je uspelo to nekako rešiti. icon_question icon_eek icon_cry icon_cry icon_cry icon_rolleyes zdej je pa v redu. wavey
Prijavljen
ŽUPMART
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1993-12-20
Sporočila: 2161

Sneg in nevihte so zakon

nejc.trampuz@hotmail.com
Email
« Odgovori #12 dne: 21. September 2007, 12:36:37 »

Meni strani ne odpre že enkaj časa.... icon_redface icon_confused
Prijavljen
paradolf
Član VD ZEVS
Cumulonimbus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1971-07-11
Sporočila: 11371

robi.dolnicar@avtera.si
Email
« Odgovori #13 dne: 21. September 2007, 13:12:33 »

Opazil sem nekajdnevno nedelovanje, sedaj pa vidim da te ni več na KKS strani. Ostajata le Šmarca in Tunjice.
So te skenslal ali si se sam odrekel sodelovanju icon_question
Prijavljen

Kdor visoko leta dalec vidi Smiley
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2
paradolf
Član VD ZEVS
Cumulonimbus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1971-07-11
Sporočila: 11371