ZEVS Forum

Vremenska postaja Ljubljana Koseze

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:40:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

JaniS

ŠTROMAR

Citat od: JaniS dne 05. Junij 2009, 19:45:02 POPOLDNE
@štromar:     a ti kaj nagaja?   :shrug:

Ja T2 je nekaj zatajil. Zdaj je spet vse v redu.

max

Luč ugasni v sobi, drugače bom na webcam-u videl kaj delaš :icon_mrgreen:

JaniS

tale tvoja slika na webcam mi ni prav nič všeč . . .    ;)

ŠTROMAR

Citat od: JaniS dne 03. Julij 2009, 18:37:39 POPOLDNE
tale tvoja slika na webcam mi ni prav nič všeč . . .    ;)

Kaj pa te moti?

Lluka

Pomoje so ga motili temni oblaki ,ki so bili videni. :D:D

JaniS

ej, zgolj dobronamerno - kaže ponedeljkove oblake . . . 

ŠTROMAR

Bolje da kaže nekaj, kot pa da je na sliki tema. Če koga moti naj pač ne gleda-enostavno ali ne! Sem že pred časom napisal, da je kamera v poskusnem delovanju.

ŠTROMAR

Lepo, vroče vreme smo izkoristili za manjša vzdrževalna in obnovitvena dela na VP LJubljan Koseze.
Vetromer je bil do sedaj nameščen na 90 cm dolgem nosilcu.

Včeraj pa smo vetromer očistili in podmazali ter namestili na nov 200 cm dolg nosilec.

ŠTROMAR

Opravičujem se vam, ker danes med 7.45 in 12.15 uro niso bili dosegljivi podatki z VP Ljubljana Koseze zaradi monopolne bande električarske  :smash: :smash: :smash: od Elektro Ljubljana, ki je nenapovedano odklopila elektriko zaradi kao vzdrževalnih del.  :banghead:

max

:icon_mrgreen: obvestila za navadne smrtnike objavljajo na njihovih spletnih straneh in po lokalnih radijih.
Imam srečo, da sem jaz pri nas na takšnem delovnem mestu da vem kdaj bo prekinitev, drugače pa tudi ne bi vedel, čeprav sem na istem podjetju. Vsak pač ne brska po njihovih straneh ali posluša točno tisto postajo in čaka na obvestila :icon_rolleyes:
Tak to je  :shrug:

Pihe

Slavc.Škoda,da te niso cariniki ujezili.Bi ti prišla vsaj dva verbalno na pomoč! :icon_haha: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Citat od: Pihe dne 31. Julij 2009, 14:27:01 POPOLDNE
Slavc.Škoda,da te niso cariniki ujezili.Bi ti prišla vsaj dva verbalno na pomoč! :icon_haha: :icon_lol:

O saj me jezijo in to že kar ene 30 let. Že davnega 1979 so me takratni jugo cariniki slekli na Predelu in nama s kolegom razstavili avto. Pa potem 1991, ko so mi na Ljubelju sredi poletja SLO cariniki nabili carino za otroški plezalni pas :banghead: in poslali tako zaslužene šolde direkt v budžet v Beli grad.

ŠTROMAR

Danes je bilo na vrsti čiščenje dežemera in preverjanje delovanja gretja dežemera. Vse je OK in pripravljeno na akcijo.
Medtem pa snegomera še čakata na vzdrževalna dela in nato namestitev. A za to je še kar nekaj časa.

ŠTROMAR

Snegomera prebarvana in nameščena na zimsko lokacijo. Kot vsako leto ob tem času seveda nameščena tudi ptičja krmilnica za naše male pernate prijatelje.