ZEVS Forum

Vprašanja in predlogi uporabnikov

Začel/a fredek, 10. Maj 2007, 08:29:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

fredek

Citat od: Cumulonimbus dne 16. Januar 2009, 00:14:12 DOPOLDNE

Se ne požvižgam več na provokacije tu gori, če komur kaj ne paše lahko gre, če pa bo izzival, bomo pa mi poskrbeli da bo šel, ne leti na tebe TgT da se ne boš slučajno pritoževal kaj te sploh omenjam, ampak leti na tvoje besedilo zgoraj, da je forum najostrejši...

In to je to, kar se na začetku foruma ni dogajalo. Vsaj jaz se ne spomnim takih izjav.

Sedaj pa poskrbi, da bom šel, ker mi postaja žal, da sem se vrnil.

Edi

Pozdrav vsem na forumu.
Veseli me, da je zadeva močno Slovenska, saj se par postov nad mojim veselo krešejo sovražni napadi med člani in menda nečlani... ???
Mislim, da razlogov za odstranjevanje obiskovalcev nebi smelo biti. Provokatorja se ignorira pa bo počasi sam odšel in, če komu forum ni všeč naj kar odpre svojega boljšega lepšega daljšega  :icon_lol:

Lep pozdrav
Ni ga še bilo in nikoli več ga ne bo, pa vendar je...

Thor

Pozdravljeni! Imam eno vprašanje glede imen pod imeni.Sem trenutno Cirus in me zanima kako se ta imena  stopnjujejo,podeljujejo,....Hvala.Lp! Thor  :praise:
zevs.si[move]

Dejan

Glede na število postov. Imena so pa vrste oblakov in se stopnjujejo od najvišjega do najnižjega.

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

Thor

Hvala za obrazložitev.Lp! Thor :praise::icon_wink:
zevs.si[move]

polo

Člani     Prispevki

Cirus                1049     0     
Cirostratus       48    100    
Cirokumulus       44    250    
Altokumulus       39    500    
Altostratus       25    1000    
Nimbostratus       5    2000    
Stratokumulus       3    3000    
Stratus                   03    4000    
Cumulus              0    7000    
Cumulonimbus       0    10000    

adsl

LP!
Mene pa zanima zakaj mi ne odpre povezavo na arhiv zevs forum! Lepo bi prosil, če bi mi lahko kdo posredoval link od arhiva sprobal sem že zgornje dve povezavi pa mi nobena od teh ne zagrabi!
Že vnaprej se lepo zahvaljujem!

Lep vremenski pozdrav!

Capillatus

Citat od: adsl dne 30. Julij 2010, 15:42:31 POPOLDNE
LP!
Mene pa zanima zakaj mi ne odpre povezavo na arhiv zevs forum! Lepo bi prosil, če bi mi lahko kdo posredoval link od arhiva sprobal sem že zgornje dve povezavi pa mi nobena od teh ne zagrabi!
Že vnaprej se lepo zahvaljujem!

Lep vremenski pozdrav!

Tudi mene to zanima. Ali še kje obstaja ZEVS arhiv? :)

In še nekaj: Odkar sem prišel nazaj, opažam da je kar nekaj novih članov društva ZEVS. Ali pa so mogoče ˝stari˝ člani postali aktivni. V vsakem primeru pohvalno  :icon_smile:

piskec

Citat od: Capillatus dne 01. Marec 2011, 23:03:31 POPOLDNE
Tudi mene to zanima. Ali še kje obstaja ZEVS arhiv? :)

In še nekaj: Odkar sem prišel nazaj, opažam da je kar nekaj novih članov društva ZEVS. Ali pa so mogoče ˝stari˝ člani postali aktivni. V vsakem primeru pohvalno  :icon_smile:

ZEVS Arhiv se nahaja na:

http://fredek.net/ZEVS_arhiv/

komar

Citat od: maestro dne 29. November 2015, 09:14:16 DOPOLDNE
...super smo se imeli,nekaj novega zvedeli in začrtali nekaj novih smernic...
Na bolje ali na slabše, če ni skrivnost...?

medovreme

Načrtovanje je ponavadi na boljše :) Glede samega foruma ni nekih pretresov, bolj glede društvenih stvari.

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

maestro

@Komar,z veseljem bomo sprejeli tvoje predloge in graje,da bomo poskušali forum izboljšati. Verjemi pa,da je vedno veliko truda vloženega tudi v izbolšavo foruma,vendar če nek uporabnik sam ni odločen da bo, naprimer, svoj post oddal v kakšno drugo temo kot jo, ga v to ne moremo prisilt..Zato bi moral že vsak, ki piše v neko rubriko na forumu razmislit,ali je prav da to napiše tja.
Kot sem pa že omenil, predlogi so dobrodošli,;)
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si