Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumZEVS forumZEVS forum - prvi vtisiPred prijavo obvezno preberi!!!
Strani: [1]
Natisni
Avtor Tema: Pred prijavo obvezno preberi!!!  (Prebrano 33754 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
fredek
Gost
« dne: 10. Maj 2007, 11:33:52 »

icon_arrow  icon_kava

Prosim, da se v izogib težavam na forum prijavljate z uporabniškimi imeni, ki ne vsebujejo velikih šumnikov (Č, Š in Ž), z malimi (č, š in ž) ne bi smelo biti težav.
V koliko bi vseeno želeli velik šumnik v imenu, Vam bomo administratorji na željo spremenili ime, ki je prikazano na forumu (prijava pa ostane z malimi šumniki).

Elektronski naslov, ki ga boste uporabili za prijavo, mora biti elektronski naslov vašega ponudnika interneta in ne kak alias naslov pri prostih ponudnikih internetnih storitev. Ta ukrep je obvezen zaradi preprečevanja spam-a in večkratnih prijav pod različnimi imeni.

Zaradi spam-a, s katerim smo imeli težave na starem forumu, smo morali uvesti tudi nekatere omejitve, ki pa na normalno delo članov ne bi smele vplivati. Ena izmed njih je da je potrebno do določenega števila objav vpisovati zaščitno kodo. To je v začetku moteče, vendar bo preprečevalo objave raznih spam-bootov, stari mački ba boste tako ali tako hitro presegli kvoto spotočil potrebnih za objavo.

Nekatere nastavitve se bodo spremenile tudi tekom delovanja, ker zaradi nuje zagona foruma ni bilo časa za njihovo testiranje.

Prosimo za razumevanje.
« Zadnje urejanje: 11. Maj 2007, 21:50:56 od URŠA » Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #1 dne: 11. Maj 2007, 11:18:08 »

Prosimo vse na novo registrirane člane, da v svojem profilu vpišejo kraj domovanja (pa tudi ostali podatki ne bi bilo slabi. RD se bo pojavil v koledarju.)
Prijavljen
ŽUPMART
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1993-12-20
Sporočila: 2161

Sneg in nevihte so zakon

nejc.trampuz@hotmail.com
Email
« Odgovori #2 dne: 11. Maj 2007, 19:14:54 »

Eh, fredek, jaz sem se pa registriral in šele potem tole prebral. Daj, če je problem, mi ime spremeni. Sorry... icon_redface icon_redface icon_redface
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #3 dne: 11. Maj 2007, 21:35:41 »

Bom spremenil (pazi pri naslednji prijavi samo male ?rke). Po spremembi bo
« Zadnje urejanje: 11. Maj 2007, 21:40:03 od fredek » Prijavljen
ŽUPMART
Nimbostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1993-12-20
Sporočila: 2161

Sneg in nevihte so zakon

nejc.trampuz@hotmail.com
Email
« Odgovori #4 dne: 11. Maj 2007, 21:48:34 »

No, tisto geslo, ki mi je bilo poslano, ni delovalo (ne vem, zakaj), zato sem uporabil funkcijo "pozabil geslo", na mail mi je bil pa poslan link, kjer sem geslo lahko spremenil, brez da bi se prijavil. Sedaj je ok (se miz zdi).  icon_wink
Še enkrat se ti oprošam zaradi sitnosti... icon_rolleyes shrug
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #5 dne: 11. Maj 2007, 21:54:35 »

icon_wink
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #6 dne: 11. Maj 2007, 23:53:25 »

Člane ZEVS prosim da preverijo, če imajo dostop na del foruma, ki je namenjen članom ZEVS. Če ga kdo nima, naj prosim javi.
Prijavljen
ŠTROMAR
Član VD ZEVS
Cumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1958-10-24
Sporočila: 9774

« Odgovori #7 dne: 12. Maj 2007, 09:54:04 »

Pozdravljeni vsi skupaj. Včeraj zaradi neučakanosti seveda nisem prebral navodil in sem uletel z veliko začetnico. V nadaljevanju s pomočjo fredeka končno uspela prijava in zdaj smo tu. 
Velika hvala vsem ki so se trudili in na novo postavili super forum in kot na hitro vidim uspeli rešiti tudi del starih tem in podatkov. clap clap
Prijavljen

WS2300, WS2350 in WS2355 od Lacrosse technology so zakon !
fredek
Gost
« Odgovori #8 dne: 12. Maj 2007, 11:31:57 »

icon_wink
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #9 dne: 12. Maj 2007, 11:38:57 »

icon_arrow

Še enkrat prosim vse, ki niste vpisali lokacije v profil, da to nemudoma storite.

Lokacija je sedaj vidna ob vsakem postu, tako da ni več izgovorov.

praise
Prijavljen
MINIMAX
Stratus

Odsoten Odsoten

RD: 1967-11-30
Sporočila: 4924

« Odgovori #10 dne: 12. Maj 2007, 19:23:16 »

Here we are again. Vrnitev na planet "vreme" uspela. Čestitke in hvala za vloženi trud, da smo spet lahko skupaj. Verjetno smo bili vsi malo žalostni, ko smo morali shajati le vsak s  "svojim" vremenom. Upam, da do takih izrednih prekinitev ne bo več prišlo.

LP
MINIMAX
Prijavljen

MINIMAX
Lj-Polje
Strani: [1]
Natisni
Pojdi na: