Če bo čas možno da res. Samo testi naj bodo v only CPU aplikacijah, ker nimam iste grafike-grafični testi ne bi bili primerljivi. Da vidim, kako je uspelo vii pred celim svetom uspešno skrivati super zmogljiv CPU
Drugače pa ne vidim obene fore v stavi. Če zmagate si itak naredite fajn reklamo(pa še jaz vam jo bom), v nasprotnem primeru se pa samo potrdijo moje trditve(in vsi testi, ki jih je najti na internetu)
Pretorian sistem ima pa vsaj CPU kot se spodobi
edit:
Če imaš dostop do teh sistemov, si naloži tale programček:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1708 testiraj sistem in napiši CPU točke.(testera se rendering slike)
Za primerjavo:
Atom 1,6GHz 844točk
AMD X2 2250MHz 3570točk
AMD X2 2770MHz 4453točk
AMD Phenom X4 2515MHz 8110točk
Moji testi so bili narejeni v 32bitnem načinu. 64bitni ima drugačno točkovanje
joj sorry ampak zdaj si me pa nasmejal... testi z programi z interneta
Kaj ti pomagajo številke če imaš počasen računalnik...sem ti že rekel da ni samo proc, ampak da popolnoma nova plošča...Računalnik moraš gledat kot eno stvar, kako se dopolnuje in kako dela ena stvar z drugo... Sej ne rečem, Phenom je dober procesor, samo pokuri 20krat več kot NANO 4.3 in ploščo tako greje da jo še ukrivi
valda da nimaš iste grafike ker AMD-jčki(razen Phenoma) niti v sanjah ne morejo GF 9800GTX pognat
evo tko se zmeniva...Najboljši test za računalnik kot celoto je (daj zaradi mene katerokoli grafiko), da probaš igrati CRYSIS (tisti ki se spoznajo vejo o čem govorim) , pa boš takoj videl kaj imaš. Lahko pa probamo z odpiranje jpeg2000 formata v photoshopu...skratka kake uporabne stvari,ki jih res rabiš
No samo zate pa še lestvica(ne pišem po kakršnikoli vrsti) procesorjev:
AMD-ji vsi
Intel Celeroni
Intel core
VIA C7
... (vsi tej grejo počasi v pozabo,prihaja nova generacija procesorjev superscalar procesorji)
Superscalar procesorji, nova generacija procesorjev
Intel Atom
Via Nano
Intel i7
xeon
drugače je pa tukaj še shema PRETORIANA
no ko zbereš j...čka za uporabne teste in tiste ki jih uporabnik lahko vidi pa se javi, pa prinesi katerikoli AMD proc s katerokoli grafiko (lahko ti jo tudi posodimo
)