Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

ZEVS ForumZEVS forumZEVS forum - prvi vtisiVprašanja in predlogi uporabnikov
Strani: 1 2 [3] 4 5 ... 14
Natisni
Avtor Tema: Vprašanja in predlogi uporabnikov  (Prebrano 366920 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
Trgovc
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1975-06-15
Sporočila: 414

« Odgovori #30 dne: 12. Maj 2007, 19:39:05 »

A je kakšna varianta, da bi preko SMS lahko poslal kakšno sporočilo na forum? Recimo trenutna vremenska situacija, ko si kje na poti?

MINIMAX
Odlično idejo si potegnil iz rokava... icon_wink
Prijavljen

Z dnem 22.2.2013 ne maram več zim, ker je mati narava zamenjala JV za SZ...
uti
Član VD ZEVS
Cirokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1991-09-22
Sporočila: 394

« Odgovori #31 dne: 12. Maj 2007, 20:10:06 »

Ta možnost je na portalu kokr jaz vem
http://portal.zevs.si/index.php?option=com_content&task=view&id=295&Itemid=39
Prijavljen

fredek
Gost
« Odgovori #32 dne: 12. Maj 2007, 20:28:54 »

Ok hvala, zdaj sem to nastavil...Zdaj pa me spet zanima ali je možno kako nastaviti da ko oddaš sporočilo da te forum pelje točno na svoje predhodno poslano sporočilo..? Prejšnji forum in ostali forumi to naredijo avtomatsko...

Tega pa sedaj ne razumem. Razloži.

Prej si spraševal kako ostaneš v temi v katero si postal, sedaj pa si postavil isto vprašanje zasukano drugače. Ko oddaš post (in če imaš vklopljeno tisto funkcijo) na koncu vidiš svoj post. Tako je delalo prej in tako dela sedaj (če imaš vklopljeno tisto funkcijo, če ne, te postavi na spisek tem).

Prijavljen
gregaM
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 86

« Odgovori #33 dne: 12. Maj 2007, 20:36:25 »

Pohvale za novo lokacijo forum, sem pa izjemno nezadovoljen, da na prvem forumu NISTE nič napisali kakšnega obvestila, da se je stran premaknila na drug naslov  shrug icon_mad Tako sem bil v temi 6 dni ...

Upam, da boste prvotni vreme-si.net spremenil, da ne bo kazal 404 ,ampak obvestilo...

Hvala za odgovor.
Prijavljen
urša
Gost
« Odgovori #34 dne: 12. Maj 2007, 20:39:15 »

Kam naj bi pa napisali obvestilo,če je šel strežnik vključno z vsemi domenami v maloro,da ne rečem še kaj bolj vulgarnega Huh?
Obvestilo je bilo na portalu ZEVS !!
Prijavljen
gregaM
Cirus

Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 86

« Odgovori #35 dne: 12. Maj 2007, 20:44:06 »

Ops  icon_redface nisem vedel, da je šlo v maloro. Drugače pa navadni uporabniki niso pogosto obiskovali zevsa  icon_smile

No vseeno, hvala za informacije.
Prijavljen
Trgovc
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1975-06-15
Sporočila: 414

« Odgovori #36 dne: 12. Maj 2007, 20:53:35 »

Ok hvala, zdaj sem to nastavil...Zdaj pa me spet zanima ali je možno kako nastaviti da ko oddaš sporočilo da te forum pelje točno na svoje predhodno poslano sporočilo..? Prejšnji forum in ostali forumi to naredijo avtomatsko...

Prej si spraševal kako ostaneš v temi v katero si postal, sedaj pa si postavil isto vprašanje zasukano drugače. Ko oddaš post (in če imaš vklopljeno tisto funkcijo) na koncu vidiš svoj post. Tako je delalo prej in tako dela sedaj (če imaš vklopljeno tisto funkcijo, če ne, te postavi na spisek tem).

Ja mogoče sem res nerazumno postavil vprašanje...Tisto prvo sem rešil tako kot si napisal a v tem drugem sprašujem da ko oddaš sporočilo da ostanem v temi skupaj z vsebino sporočila na dnu foruma...Recimo ko sedaj oddajam sporočilo ostanem v temi ampak na vrhu foruma in ne na dnu kot je bilo na prejšnjem forumu..? Upam da ste me malce bolj razumel... icon_biggrin
Prijavljen

Z dnem 22.2.2013 ne maram več zim, ker je mati narava zamenjala JV za SZ...
urša
Gost
« Odgovori #37 dne: 12. Maj 2007, 21:00:06 »

@Maverick-ne bodi no tako neučakan .Vse bo prišlo ob svojem času v taki ali drugačni obliki.Sicer je pa drsnik na portalu in lahko si ga daš tudi na svojo stran ,če ga res tako pogrešaš icon_question
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #38 dne: 12. Maj 2007, 22:14:11 »

Ja mogoče sem res nerazumno postavil vprašanje...Tisto prvo sem rešil tako kot si napisal a v tem drugem sprašujem da ko oddaš sporočilo da ostanem v temi skupaj z vsebino sporočila na dnu foruma...Recimo ko sedaj oddajam sporočilo ostanem v temi ampak na vrhu foruma in ne na dnu kot je bilo na prejšnjem forumu..? Upam da ste me malce bolj razumel... icon_biggrin

Jaz ostanem na dnu, se pravi, ko oddam sporočilo (kliknem na pošlji) se mi spet na ekranu nariše moje sporočilo v temi. Izgleda da je problem v brskalniku. Katerga pa uporabljaš?

Kaj pa ostali uporabniki? Kakšne imate izkušnje s tem.
Prijavljen
fredek
Gost
« Odgovori #39 dne: 13. Maj 2007, 05:24:45 »

Danes sem naložil nekaj novih avatarjev (tisti živalski so res prisrčni). Če ga še kdo ni našel za sebe, lahko kaj izbere.

Se trudim, da bi našel še kaj vremenskih.
Prijavljen
TWISTER
Altostratus

Odsoten Odsoten

RD: 1981-08-19
Sporočila: 1470

VREME JE ZAKON

Email
« Odgovori #40 dne: 13. Maj 2007, 18:29:44 »

fredek a si dobil sporočilo ker nimam nič pod poslana sporočila pa sem ti zihr nekaj poslal... a je treba morda kje nastavit da se poslana sporočila shranjujejo.

LP
Prijavljen

Postaja Ljubljana Koseze:

http://pljusak.com/koseze/wx.htm

[img]http://www.rtvslo.si/cache/vre
urša
Gost
« Odgovori #41 dne: 13. Maj 2007, 18:35:07 »

Profil-lastnosti osebnih sporočil-označi "shrani...."
Prijavljen
TWISTER
Altostratus

Odsoten Odsoten

VREME JE ZAKON

Email
« Odgovori #42 dne: 13. Maj 2007, 19:39:41 »

hvala URŠA... malo sem še zgubljen na forumu icon_wink
Prijavljen

fredek
Gost
« Odgovori #43 dne: 13. Maj 2007, 20:00:16 »

fredek a si dobil sporo?ilo ker nimam ni? pod poslana sporo?ila pa sem ti zihr nekaj poslal... a je treba morda kje nastavit da se poslana sporo?ila shranjujejo.

LP

Dobil, mora
Prijavljen
TWISTER
Altostratus

Odsoten Odsoten

VREME JE ZAKON

Email
« Odgovori #44 dne: 13. Maj 2007, 20:16:58 »

madona ste hitri fantje...svaka čast... če politike kaj vprašaš ti noben ne odgovori, če pa vremenarje se pa prav gužvajo da ti odgovorijo... icon_biggrin

hvala icon_wink
Prijavljen

Strani: 1 2 [3] 4 5 ... 14
Natisni
Pojdi na: