GPRS prenos

(1/2) > >>

fredek:
Z leti sem postal malo len, pa se mi ne ljubi po netu iskat najugodnejše kombinacije za GPRS prenos podatkov.

Rabim za prenos podatkov s PC-ja na ZEVS strežnik.

piskec:
A za windowseeee?  :icon_kavabanga:

fredek:
Za Win-se ja (saj nima veze), hardware.

mobi, pa serial ali usb conection, samo ker mobi, ali keri paket. podatkovni so predragi, ker ne pokuri za naročnino.

Da definiram bolj točno: kateri hardware je trenutno najcenejši (na mobilni strani mislim).

piskec:
Ufff, to je pa danes takoooo zamotano. Jaz sem tudi prestar za to zafrkancijo... Zdaj je malo lažje, ker lahko polniš od drugje. Po mojem bi bil kak tamali predplačljiv paket čisto dovolj. Povezave s pcjem so pa spet jajca...

Mislim pa, da delata Štromar in st@jler na tem - skupaj z wlan usmerjevalnikom (asus, wrtg zadeve...) ! To bi znalo biti zelo zanimivo!

st@jler:
Najbolj ugodna zadeva je trenutno pri Simobilu, in sicer:

Paket mobilni internet

6 € na mesec za 100MB podatkov
če se vežeš za 2 leti dobiš njihov USB modem za 20€.
To bi tudi mi2 vzela, vendar je težava v tem, da nimajo več modemov. Jaz sem spraševal po telefonu in so mi rekli, da so neke čakalne liste. Ampak v poslovalnici so mi pa lepo povedali, da sploh več ne dodajajo na te liste, ker so se samo večale in da naj pridem naokoli enkrat sredi januarja.

Mobitel ima podobno zadevo, vendar za 8.35€ / mesec in dobiš modem za 29 €. Tukaj moraš še nek enkratni znesek plačati za vklop paketa (11€pa še neki).

Če imaš mogoče kakšen odveč mobitel z bluetoothom, lahko vseeno vzameš en podatkovni paket ter posebej kupiš bluetooth USB, in ti zadeva isto deluje (pač vzameš paket ali pri simobilu ali pri mobitelu).

To je to, kar jaz vem za trenutno ponudbo. Nič pa ne vem o ponudbi Tuš-a ipd, ker itaq ni signala na našem koncu in nebi prišlo v poštev.

edit: šele zdaj sem dobro prebral, da te dejansko ne zanimajo podatkovni paketi :icon_redface: Samo se mi zdi da se ti bolj splača to kakor mobi, ki ga moraš polniti vsake 3 mesce.

Navigacija

[0] Seznam sporočil

[#] Naslednja stran