ZEVS Forum

HS-Upload

Začel/a Lancovo, 11. December 2008, 22:20:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lancovo

Pozdravljeni,

z HS-Upload želim spraviti podatke iz wswin na server. Prosim za pomoč pri nastavitvah, koga, ki pozna ta program.

Lep pozdrav, Andrej

blazek

A zna kdo prepričat novi HS UPLOAD (1.42), da bi pošiljaj podatke na splet? Al pa če ima kdo starejšo verzijo in mi jo pošlje na mail.?

max

Citat od: blazek dne 13. November 2009, 10:18:32 DOPOLDNE
A zna kdo prepričat novi HS UPLOAD (1.42), da bi pošiljaj podatke na splet? Al pa če ima kdo starejšo verzijo in mi jo pošlje na mail.?

Če se ti ne mudi, imam jaz doma že pripravljene stvari v mapi in ti pošljem.
Danes sem do 19h v službi.

blazek

Se ne mudi. Pošlji, ko boš imel čas.

max

polo

Citat od: blazek dne 13. November 2009, 11:37:23 DOPOLDNE
Se ne mudi. Pošlji, ko boš imel čas.

Sem ti ga jast že enkrat dopoldne poslal na mail,pa mi ga je zavrnilo.
Imaš pravi mail vpisan oz. še delujoč?

blazek

Zdej je praktično vse zrihtano na postaji in shranjevanju podatkov, tudi HS UPLOAD skoraj laufa. Edino pogruntat moram še, kaj kliknit, da bo program avtomatsko pošiljal podatke na net. Da mi ne bo treba vsakič to ročno delat. Če pa kdo mogoče  ve, kako se zrihta, pa le z besedo na dan. Pri starejši verziji programa je to laufalo brez problema, tle pa ne vem, kaj šteka.

max

V WsWinu moraš nastavit, če ga uporabljaš.
Tukaj, stran 11, spodaj: http://www.zevs.si/wswinhelp/wswin.help.pdf

Pa zraven obkljukaš še use external FTP Program.

Če pa imaš to že narejeno, potem si moraš pa še v HS Uploadu obkljukat internet Verbindung Nie trennen in v v HS-u nastavit FTP Client ki ga imaš .

alze

Kaj se HS upload dobi tudi v angleščini, ker tega katerega sem jaz potegnil je v nekem čudnem jeziku  ???
<- Klik

max

Citat od: alze dne 23. April 2010, 20:50:27 POPOLDNE
Kaj se HS upload dobi tudi v angleščini, ker tega katerega sem jaz potegnil je v nekem čudnem jeziku  ???

Čudnem?  :icon_question: ni nemško? mislim da je samo v nemščini  :shrug:

jkocki

Zdravo
Prosil bi za pomoč, namreč težavo imam z HS Uploadom, ki se mi noče zaustaviti, da bi lahko vpisal podatke vanj, ker ga na novo nalagam. Vsake 5 minut se mi zalaufa in mi napiše, da moram vnesti geslo in up.ime, vendar so vse ikonce neaktivne in jih ne morem klikniti, da bi prekinil delovanje programa za vnos podatkov.
Imam HS Upload 1.33, windowse 10 ter originalen WsWin. WsWin mi deluje normalno.

Hvala za odgovore!
Lp, jkocki(Joco)

blazek

Se da še kje dol potegnit program HS-upload. Ali je kakšen nadomestek?