Pejt raje spat

Se opravičujem, ampak mi gre ...... kadar so nekateri pametni

Ne se jezit, samo tako je pač moje videnje, in moje mnenje, če pa komu kaj ne paše vemo kje so rešitve, samo na plan z besedo

Sploh pa, s tem ne mislim nikogar žalit in "kur***" sam tko pač je

Ko vsi najbolj pričakujejo/pričakujemo je vedno razočaranje.. Saj pri meni je isto, pri snegu. Zato pa vse raje jemljem z rezervo, ker je vreme precej nepredvidljivo v zadnjih trenutkih pred nekim "napovedanim" dogajanjem

Če gre komu kaj kam, gre tudi meni stokanje kako je vreme koga nategnilo..
Frošek če si rekel da se grmenje odmika pomeni da si nevihto imel in ne moreš govoriti da ni bilo niti N od nevihte če pa je grmelo, ključen znak za nevihto

pri meni zaenkrat slabih 11mm. moče, če bo do jutra padlo 30mm. bom zelo zelo presenečen

Če pa že hočeš, da se bo bolje slišalo: Nevihta oz. grmenje (če vam je to isto) je bila, dež je bil, kaj posebnejšega (izpadi elektrike , močni nalivi da mi zamaka skozi strešno okno in podobno) kot sem vajen, tega pa ni bilo, tako da.. zame nič od nič. (glede na to kaj vse se je pričakovalo..

)
Pa še to, to sem vsekakor pisal za "svoj okoliš" .. Ne za kje drugje... Tko da res ne vidim od kje vam ta jeza...
Če se pa mislte vsi zarad takih hipotetičnih bedarij zadirat lahko greste pa vi nekam, ne jaz

Pa lahko noč