Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

 ZEVS ForumRačunalništvoProgramska oprema Wswin
Strani: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 64
Natisni
Avtor Tema: Wswin  (Prebrano 364098 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
kekec46
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1990-12-18
Sporočila: 885

Lokacija: Dol pri Čepovanu - Čepovanska dolina (okoli 660m n.m.v.)

WWW Email
« Odgovori #480 dne: 17. Julij 2009, 10:25:32 »

Zdravo!
Zanima me, če spremenim Rain Calibration v Wswinu ... a se mi potem spremeni čez celo leto al to je samo od tistega trenutka dalje ?
Saj mislim naredit večjo površino merilnega lonca za bolj točne podatke.
Hvala
LP
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #481 dne: 17. Julij 2009, 10:56:17 »

Meni se zdi da ja, ker se ti ob polnoči dopolnjujejo vsi podatki (Tedenski, Mesečni in Letni) icon_rolleyes
Prijavljen

kekec46
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1990-12-18
Sporočila: 885

Lokacija: Dol pri Čepovanu - Čepovanska dolina (okoli 660m n.m.v.)

WWW Email
« Odgovori #482 dne: 17. Julij 2009, 12:10:46 »

Meni se zdi da ja, ker se ti ob polnoči dopolnjujejo vsi podatki (Tedenski, Mesečni in Letni) icon_rolleyes
sepravi se stvar spremeni čez celo leto ? icon_question
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #483 dne: 17. Julij 2009, 13:12:42 »

sepravi se stvar spremeni čez celo leto ? icon_question
Ja sigurno, saj se ti vsi letni podatki vsak dan spreminjajo, vključno s padavinami ane Wink
Saj lahko narediš preizkus, če se spremeni, gre tudi v obratno smer shrug
Prijavljen

Ciril
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1975-07-28
Sporočila: 634

Lokacija: Cven, 175 m n.m.

Email
« Odgovori #484 dne: 17. Julij 2009, 13:26:28 »

Wswin ne spremeni podatkov za nazaj, razen če uvoziš komplet vse podatke na novo (npr. datoteko .dat ali podobno). Če pa samo nalagaš nove podatke, pa podatki za nazaj ostanejo kot so.

LP Ciril
Prijavljen

kekec46
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1990-12-18
Sporočila: 885

Lokacija: Dol pri Čepovanu - Čepovanska dolina (okoli 660m n.m.v.)

WWW Email
« Odgovori #485 dne: 17. Julij 2009, 13:33:17 »

Hvala obema  Grin
Prijavljen

kekec46
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1990-12-18
Sporočila: 885

Lokacija: Dol pri Čepovanu - Čepovanska dolina (okoli 660m n.m.v.)

WWW Email
« Odgovori #486 dne: 23. Julij 2009, 18:07:18 »

Zdarvo!

Zdaj imam pa še eno uprašanje ...
Kje v Wswinu odkljukaš oz. določiš da ti dela tudi tedenske grafe ... (miniweek.gif) ?
Sem iskal ... našel sem za dnevne, meseščne in vse ... tedenski pa ne najdem.

Pa še nekaj glede windruna... v Weather -> Statistic days -> Parameters -> Če tam odkljukam Winrun mi let ega noče beležit oz. ne deluje... kje je hakelc ?

Hvala
LP
« Zadnje urejanje: 23. Julij 2009, 18:10:19 od kekec46 » Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #487 dne: 23. Julij 2009, 21:03:31 »

Če si našel mesečne, bi moral tudi tedenske, ker sta eden pod drugim smash
Za wind run boš videl šele jutri, če si ga danes obkljukal.
Internet->Adjustments->Graphics


Prijavljen

polo
Gost
« Odgovori #488 dne: 23. Julij 2009, 21:13:03 »

Pa še nekaj glede windruna... v Weather -> Statistic days -> Parameters -> Če tam odkljukam Winrun mi let ega noče beležit oz. ne deluje... kje je hakelc ?


Če imaš starejšo verzijo od V2.91.2 ti ne bo delovalo.
Prijavljen
kekec46
Altokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1990-12-18
Sporočila: 885

Lokacija: Dol pri Čepovanu - Čepovanska dolina (okoli 660m n.m.v.)

WWW Email
« Odgovori #489 dne: 24. Julij 2009, 10:12:37 »

Aha ... za grafe sem uredil ... jst sm našel tud eno drugo pot kjer mi je naredilo veliko fajlov z grafi pa to ... okoli 5tisoč filov mam kar se tiče grafov  surprised  Grin
Glede Windruna je pa tako ... ko ga tam odkljukam in potem ko nasljednič odprem spet tam kjer ga obkljukaš .... ni več obkljukan  icon_exclaim
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #490 dne: 24. Julij 2009, 10:29:40 »

Moraš shranit zadevo, OK ne pa kar zapret okenček icon_arrow
Prijavljen

Ekolog
Gost
« Odgovori #491 dne: 23. Avgust 2009, 20:59:15 »

Imam vprašanje glede schedulerja oz. urnika v wswinu, vem da se da nekje nastaviti da se program samodejno izklopi ob določeni uri, samo sedajle ne vem točno kje, zato pa raje tukaj v tej temi vprašam, če mogoče kdo točno ve, kje se to nastavi icon_question shrug
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #492 dne: 23. Avgust 2009, 21:06:16 »

Pod View -> Options, imaš time controling
Prijavljen

Ekolog
Gost
« Odgovori #493 dne: 23. Avgust 2009, 21:23:59 »

Hm, jaz sem to našel pod CONTROL - ADJUSTMENTS, sam ne vem če je to to, ali ima kdo to mogoče nastavljeno, pa če bi mi prosim lahko posredoval točne nastavitve shrug
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #494 dne: 24. Avgust 2009, 08:24:55 »

Hm, jaz sem to našel pod CONTROL - ADJUSTMENTS, sam ne vem če je to to, ali ima kdo to mogoče nastavljeno, pa če bi mi prosim lahko posredoval točne nastavitve shrug

Tu nisi mogel ničesar najti, tukaj imaš za prenos podatkov icon_arrow
Prijavljen

Strani: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 64
Natisni
Pojdi na: