Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

 ZEVS ForumRačunalništvoProgramska oprema Wswin
Strani: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 64
Natisni
Avtor Tema: Wswin  (Prebrano 364172 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
fprelog
Član VD ZEVS
Cirokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1958-12-11
Sporočila: 309


Lokacija: Ptuj (225 m)

WWW Email
« Odgovori #420 dne: 23. Marec 2009, 19:45:04 »

Z novo instalacijo greš kar preko stare, potem ko Wswin zapreš. Ničesar ne povozi, čez minuto program spet ponovno zaženeš. Jaz pa itak celo mapo Wswin tedensko kopiram na rezervno lokacijo, enako predlagam tudi pred upgradom. 
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #421 dne: 23. Marec 2009, 22:12:35 »

Če imaš kupljen original, ni potrebna nobena licenca, saj program updejtaš z geslom, ki si ga dobil pri prvem nakupu
Prijavljen

fprelog
Član VD ZEVS
Cirokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1958-12-11
Sporočila: 309


Lokacija: Ptuj (225 m)

WWW Email
« Odgovori #422 dne: 23. Marec 2009, 22:45:59 »

Na http://www.geostik.com/  ti kaže padavine pravilno?  Verzijo sem menjal predvsem zaradi te napake na Wundergroundu. Poslal sem jo tudi Wernerju, ki je naročil: please activate the Debug Mode (File, Options) and the Debug Bit 4 In log file ws_debug_wg.txt should be the reason found. Sem mu jo poslal. Očitno je on porihtal, čeprav je najprej zatrdil da bi morali fantje na Wundergroundu.
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #423 dne: 28. Marec 2009, 15:27:37 »

Na wundergroundu imaš 0,00cm icon_arrow , vsaj jaz imam tako.
Na stickersu mi pa beleži milimetre, ker za to uporabljam Cumulus icon_razz
Ne vem pa od kod ti ideja, da pobira iz wundergrounda icon_question
Na mapview-u so podatki iz awekasa icon_rolleyes

edit: malo si še poglej nastavitve na postaji, bi bilo bolje da imaš vse podatke v mm, saj ni potem nobenih težav pri preračunavanju. Američani pa ne vem kako iz l/m2 preračunavajo v cm in mm  icon_rolleyes
« Zadnje urejanje: 28. Marec 2009, 15:30:23 od max » Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #424 dne: 28. Marec 2009, 20:03:31 »

Pozabi na mapwiev, sedaj bo počasi postal aktualen Geostik, na Geostiku mi pa pobira podatke iz wundergrounda, samo ne vem zakaj mi kaže 0,1 mm, medtem, ko mi na wundergroundu pravilno kaže, samo danes wunderground tudi nekaj štrajka, mi namreč že cel dan ne odpre strani icon_question shrug, glede milimetrov ter litrov na kvadratni meter to je pa itak isto, tako da ni panike icon_wink

Dokler mapview dela in se podatki osvežujejo, je vse vredu. Piskec nas bo pravočasno obvestil, ko ne bo več aktualen icon_rolleyes
Kako pa veš, da ti na geostiku pobira iz wundergrounda?
Tisto pa vem, da je l/m2 enako mm icon_mrgreen

Ja na wundergroundu so pa danes imeli "remont" , zdaj že dela
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #425 dne: 28. Marec 2009, 20:33:46 »

Kakšni templati, kakšne awekas kode  icon_haha

Tudi jaz imam in uporabljam direkt link, vsaka verzija WsWina pa ima tudi osnovno awekas datoteko in v njej je tole: (zadnji post) 

http://forum.zevs.si/index.php/topic,952.msg86218.html#new

Na zadnje vprašanje, pa kontaktiraj wunderground shrug
Prijavljen

fprelog
Član VD ZEVS
Cirokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1958-12-11
Sporočila: 309


Lokacija: Ptuj (225 m)

WWW Email
« Odgovori #426 dne: 30. Marec 2009, 08:21:14 »

Da malo širim znanje o WsWin32 V2.94.1,  od včeraj:

Hi,
 
if the program found  a file
current.html -> Weather page
custom.html -> Weather page+
in the html folder
If there is only one of this files, then there is one entry -> Weather page
 
regards
W. Krenn
 
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #427 dne: 30. Marec 2009, 08:47:13 »

@Ekolog, zakaj brišeš svoje poste za nazaj??
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #428 dne: 31. Marec 2009, 14:44:08 »

Evo, danes sem naložil novo verzijo V 2.94.2  icon_mrgreen
Vanjo cem prenesel samo custom.txt, WsWin.cfg, awekas.txt in pa seveda vso zgodovino icon_razz
 Dela vse, tudi awekas datoteka za @Piskeca(mapview ali Geostik)   bouncy  buttrock
 wavey
Prijavljen

Ekolog
Gost
« Odgovori #429 dne: 02. April 2009, 19:04:32 »

@max, kakšna je pa razlika med to najnovejšo verzijo in tisto predhodno, a se mi samo zdi ali vsak teden nova verzija ven pride icon_question icon_rolleyes
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #430 dne: 02. April 2009, 19:12:44 »

So samo določeni popravki, ki jih nekateri opazijo, razlike pa od V 2.93.17, katero sem imel prej ni nobene. Razlika je samo v večji izbiri senzorjev, tako da če ni potrebe po novih senzorjih, ni potrebe po novejši verziji icon_mrgreen

Aja, pa dodani so nekateri novi strežniki za APRS.
« Zadnje urejanje: 02. April 2009, 19:16:32 od max » Prijavljen

Ekolog
Gost
« Odgovori #431 dne: 02. April 2009, 19:15:34 »

Aha, tako torej, se mi je zdelo, da ni ne vem kakšne razlike, jaz imam sedaj V2.94.2 pa ne bom upgrejdal v V2.94.3. A ti boš pa namestil nove senzorje al kako, mogoče tiste za v zemljo icon_question
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #432 dne: 02. April 2009, 19:18:16 »

Mogoče  icon_rolleyes  pa če bo še kaj € za UV  icon_cool
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #433 dne: 05. April 2009, 10:07:38 »

Nekateri ste me spraševali, kako se nastavijo senzorji na graf v displaybar(spodaj pod grafom)

View -> sensors min-/max bar 
Tukaj poleg že nastavljenih, poljubno zberete še dodatne, ker je prostora za 8 stolpcev  icon_wink
Prijavljen

dajnar
Cirokumulus

Odsoten Odsoten

RD: 1968-05-12
Sporočila: 268


Lokacija: Škofja Loka-Podlubnik (367 mnv)

WWW Email
« Odgovori #434 dne: 05. April 2009, 10:34:29 »

Nekateri ste me spraševali, kako se nastavijo senzorji na graf v displaybar(spodaj pod grafom)

View -> sensors min-/max bar 
Tukaj poleg že nastavljenih, poljubno zberete še dodatne, ker je prostora za 8 stolpcev  icon_wink

Ali je to kaj odvisno od velikosti monitorja, ker meni kaže samo 6 stolpcev. Imam pa 15" monitor.  Huh?
Prijavljen

za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si
Strani: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 64
Natisni
Pojdi na: