Novice: Trenutno ni obvestil.
Dobrodošel, Gost. Prosim, prijavi se ali se registriraj.

 ZEVS ForumRačunalništvoProgramska oprema Wswin
Strani: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 64
Natisni
Avtor Tema: Wswin  (Prebrano 364251 krat)
0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #240 dne: 02. Oktober 2008, 08:51:47 »

Če uporabljate samo WsWin, imate v računalniku pod Program files mapo WsWin.
Ko odprete mapo, se vam prikaže tole:
Označene datoteke so zgodovina za vsak mesec-podrobno, posebej


Na tej sliki pa je samo ena mapa, v kateri so minimumi in maximumi za vsak mesec posebej


Drugače pa je tudi vsa zgodovina v mapi html, če le to ne praznete oziroma brišete neaktualne podatke.

LP Max
« Zadnje urejanje: 02. Oktober 2008, 08:54:34 od max » Prijavljen

jaka
Član VD ZEVS
Altostratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1986-09-18
Sporočila: 1610

Lokacija: Zadrečka dolina (Zg. Savinjska dolina), 370 m.n.v.
jaka_sporin@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #241 dne: 02. Oktober 2008, 09:17:35 »

Aha, najlepša hvala! Torej je potem dost če shranim te mape in jih potem dam nazaj v wswin mapo ko je zadeva na novo naložena? Sicer pa js uporabljam wswin in weatherlink....
« Zadnje urejanje: 02. Oktober 2008, 10:07:43 od jaka » Prijavljen

Lluka
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 4476


Lokacija: Planina pri Rakeku 465nmv
Kaj bi brez letnih časov.


WWW
« Odgovori #242 dne: 15. Oktober 2008, 20:20:14 »

br večer.... pa preletel sem vse "zapiske",sam nič najdu kar bi me zanimalo oz kar me tare.
Problem je...da sm na novo naložil okna in pri ponovnem štartu mi napiše da ni taprav "com port".PA čeprav vseh ostalih kablov nism diral.Prvikrat ko nalozil wswin.. mi je delalo normalno,zdej...pa štrajka. Smiley mogoče..kak nasvet..prilagam slikce... kar mi napiše na ekran.Tko da ..če ni taprav com port... potlej ne morm niti "record"diskete šklocnit. Hvala Smiley

Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #243 dne: 15. Oktober 2008, 20:30:24 »

Izklopi COM kabel in resetiraj comp, mora delat icon_question

Pa če uporabljaš weatherlink, moraš v WsWin nastaviti watching file icon_rolleyes
Prijavljen

Lluka
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 4476


Lokacija: Planina pri Rakeku 465nmv
Kaj bi brez letnih časov.


WWW
« Odgovori #244 dne: 22. Oktober 2008, 11:46:45 »

Siv že ratujem. Pa plešast bom tud pomoje kmal....
Po 14 dneh,končno našel salamensko napako,zakaj mi ni beležilo podatkov(nism imel obklukane,kteri senzorji mi naj izrusujejoi graf),Jao  icon_evil
 - No... enga rešim... pa se že drug najde,za katerga bom ratu plešast.
podatki na wswin-u mi kažejo cel čas isto.Vsako minuto  pokaže iste podatke ,tko da uleče ravno črto pri vseh senzorjih.Pa sm še sklopu,uklopu,itd.... ravna črta pri vseh podatkih.
 - Pri tretjem pa... da se mi postaja čez  nekaj minut samodejno ugasne Record disketa ,se preklop na "nerecord".(je to mogoče,ker ne dobiva podatkov?) banghead banghead banghead
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #245 dne: 22. Oktober 2008, 17:06:12 »

Ne vem, kaj štrikaš, ampak na videno iz zgornjih slik, imaš dvakrat odprt WsWin in ti delata eden čez drugega(razvidno iz opozorila, da izberi drug COM, ker je enka že zasedena->odprt WsWin), nakar ti napiše COM1-interface error! Vem da so to starejše slike, ampak če že prej nisi opazil, ne bomo sedaj takole na daljavo nič rešili shrug
Pa ugasne se ti WsWin in ne postaja smash
Prijavljen

Lluka
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 4476


Lokacija: Planina pri Rakeku 465nmv
Kaj bi brez letnih časov.


WWW
« Odgovori #246 dne: 22. Oktober 2008, 18:46:38 »

Ja...to sem tud pogruntal da more samo 1 program laufat.Drgac pa program wswin ko dam record.... laufa cca 3-5 min,potem se pa ugasne(izklopi ikono record),čeprav sem nastavil da se ob uklopu,samodejno snemajo podatki.In še ko "snema",mi ne kaže svežih podatkov ampak en podatek od učeraj in mi tega uleče... non stop.(prvotno sem imel  te stavke pravilno  skup napisane,pol pa zarad daljše odsotnosti... mi je izbrisalo...
Prijavljen
polo
Gost
« Odgovori #247 dne: 22. Oktober 2008, 20:16:08 »

Katero postajo že imaš Ws2300 ali 3600  icon_question
Pri obeh postajah moraš imeti vklopljen tudi heavy weather + WSwin.

Možno je tudi,da imaš demo verzijo WSwina.

Sporoči.
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #248 dne: 23. Oktober 2008, 06:11:21 »

Kaj pa imaš tam  icon_eek  spodaj desno - Weather-sensor icon_question
V Weatherstation si nastavi tip postaje(Interface), potem pa še Watching file(heavyweather) icon_arrow
Ne bit tako površen!
Ko najdem stari link za nastavitve, prilepim tukaj, če me ne bo kdo prehitel.
Prijavljen

Lluka
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 0000-00-00
Sporočila: 4476


Lokacija: Planina pri Rakeku 465nmv
Kaj bi brez letnih časov.


WWW
« Odgovori #249 dne: 24. Oktober 2008, 16:16:11 »

Ooooooooo,tole je pa bla informacija. max..... hvala(ob tej info.sem se znal obrniti na pravo stran in siakt težavo v tej smeri) in mi dans le uspelo...zalaufat.(dela) Smiley huh .....
Prijavljen
gradiščan
Član VD ZEVS
Stratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1965-06-30
Sporočila: 5745


Lokacija: Gradišče-Brkini - 590,2 m, 11.km od Kozine proti Reki, na južnem delu je slavniško pogorje
robert.drgan@gmail.com
WWW Email
« Odgovori #250 dne: 24. Oktober 2008, 17:16:52 »

Ooooooooo,tole je pa bla informacija. max..... hvala(ob tej info.sem se znal obrniti na pravo stran in siakt težavo v tej smeri) in mi dans le uspelo...zalaufat.(dela) Smiley huh .....

Dajmo, zdaj pa še podatke na www.planina.zevs.si  bouncy
Prijavljen
max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #251 dne: 24. Oktober 2008, 17:21:01 »

Dajmo, zdaj pa še podatke na www.planina.zevs.si  bouncy

http://planina.zevs.si   icon_mrgreen
Prijavljen

MaRkUš
Član VD ZEVS
Altostratus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1989-05-25
Sporočila: 1543


Lokacija: Stahovica-Kamnik, 449 m.n.v.
rok.markus@kks-kamnik.si
Email
« Odgovori #252 dne: 29. Oktober 2008, 19:44:58 »

Lepo bi prosil, če mi lahko nekdo hitro pove, kje ali kam naj shranim podatke s postaje, zaenkrat imam le heawy weather in wswin, vendar wswina niti malo ne znam?
Ravnokar mi je postaja kar naenkrat nehala delovati in so se mi skoraj vsi podatki zbrisali!  icon_cry

Hvala za pomoč
Prijavljen

max
Global Moderator
Cumulus
*****
Odsoten Odsoten

RD: 1964-11-07
Sporočila: 7920


Lokacija: Griže pri Žalcu 299m

WWW Email
« Odgovori #253 dne: 29. Oktober 2008, 20:14:54 »

Lepo bi prosil, če mi lahko nekdo hitro pove, kje ali kam naj shranim podatke s postaje, zaenkrat imam le heawy weather in wswin, vendar wswina niti malo ne znam?
Ravnokar mi je postaja kar naenkrat nehala delovati in so se mi skoraj vsi podatki zbrisali!  icon_cry

Hvala za pomoč

V okolici Kamnika vas je kar nekaj s postajami, mogoče pa si bo kdo vzel čas in se oglasil pri tebi icon_rolleyes
Imaš original WsWin, ali trial verzijo?
Prijavljen

jkocki
Član VD ZEVS
Altokumulus
*
Odsoten Odsoten

RD: 1969-05-31
Sporočila: 843


Lokacija: Trbovlje
joco.kocnar@hotmail.com
WWW Email
« Odgovori #254 dne: 06. November 2008, 19:50:31 »

Zanima me, če lahko v Ws Win-u popravim,resetiram skupno zabeležene padavine in kako?

 
Prijavljen

Strani: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 64
Natisni
Pojdi na: