ZEVS Forum

skywarn zanimanja

Začel/a uri, 14. Maj 2007, 15:10:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

joze

Zelo lepo urejeno! :icon_wink: Upam, da vam bo stvar lepo stekla...

piskec

Ampak kakšno sodelovanje med Skywarn - ZEVS pa bi bilo pričakovati, kajne?

blazek

Glede na to da imajo vsi drugi skywarni svoj forum oz povezavo do njih. Ne vem zakaj ni povezave do zevs foruma?? Razen, če imaš v načrtih tudi skywarn forum formirat?

Lepo da se je ta projekt zalaufal.

maestro

Kaj  je sedaj z forumom? Te dneve bi že prišlo na svoj račun...
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

selicmiha

Sem tukaj dokaj nov, velikokrat oz. kar vsak dan spremljam meteoalarm, skywarn bi v primeru svojga foruma bil še toliko bolj zanimiv. Škoda edino da je razdeljeno na ista območja kot meteoalarm, bolje bi blo na manjše enote razdeliti. Sam predlog, nevem kako kaj gre, ker sem kot pravim nov :)

maestro

Kaj se kaj dogaja na tem projektu Mare? Vzadnič na ARSOtu smo slišali, da se pripravlja projekt spremljanja dogodkov... Mogoče kaka informacija več, bo šlo to v sklopu Skywarna ali bo šlo za nek nov projekt?  Res bi bilo lepo, če bi našli nek skupen jezik,ter povezali na tem področju vsa društva & organizacije, saj ima vsak nekaj za dodati...
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

markokorosec.net

Ja, to bo šlo v sklopu skywarn/SMD društvo. Vendar na žalost to poteka tako počasi, da ni kaj. ARSO pa pripravlja nek mobilni obrazec, da bomo lahko vsi vpisovali. Naj bi bilo v kratkem, a nočem nič obljubljat, ker že jaz čakam kdaj bodo imeli pripravljeno... :icon_kava: Vsekakor je cilj ta, da vsi združeno nekaj naredimo iz teh podatkov in poročil. Škoda bi ne bilo imet teh stvari pokritih.

lukamarti

Khm...ali to še obstaja oz bo obstajalo? Spletna stran je že nekaj časa nedosegljiva....

gradiščan

ZEVS društvo nima nič s tem  :icon_arrow: To je projekt posameznika, ki pa  :icon_question:

mat89

Škoda da ta projekt ni zaživel,npr:Avstrijci imajo super to pošlihtano in ostali.Če se na tem nič ni delalo tudi ne more nič nastat škoda.

mihaa

Citat od: mat89 dne 13. Februar 2011, 13:11:43 POPOLDNE
Škoda da ta projekt ni zaživel,npr:Avstrijci imajo super to pošlihtano in ostali.Če se na tem nič ni delalo tudi ne more nič nastat škoda.

Avstijci tudi malo drugače mislijo kot mi!  :icon_question:

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

mihaa

ŠTROMAR

Saj  se vidi, da se nič ne dogaja. Pri tem in podobnih projektih je problem, da si nekateri predstavljajo to delovanje kot prostovoljstvo-hobi, medtem ko drugi to jemljejo za biznis oziroma posel. In taka kombinacija ne more obroditi pravih rezultatov.

mihaa

Citat od: ŠTROMAR dne 29. Julij 2011, 22:03:03 POPOLDNE
Saj  se vidi, da se nič ne dogaja. Pri tem in podobnih projektih je problem, da si nekateri predstavljajo to delovanje kot prostovoljstvo-hobi, medtem ko drugi to jemljejo za biznis oziroma posel. In taka kombinacija ne more obroditi pravih rezultatov.

To imaš pa tudi prav. Meni bi bilo bolje, da bi bilo prostovoljno, saj mi je to v veliko veselje.

Amon-Ra

Citat od: ŠTROMAR dne 29. Julij 2011, 22:03:03 POPOLDNE

Saj tudi ZEVS je biznis. No za vse verjetno ne, toda za koga pa že.  ;D
Slabega vremena ni. :)