Lep pozdrav vsem obiskovalcem novega foruma ZEVS!
Čeprav se nam je zgodilo to, kar skoraj nihče ni pričakoval niti v najgrših sanjah, se pobiramo počasi nazaj.
S prejšnjim forumom smo preživeli lepe čase, se veliko naučili, zvedeli, veliko videli ter se nenazadnje z njegovo pomočjo tudi spoznali.
A življenje ima za nas najrazličnejše preizkušnje, tudi mi pri tem nismo nobena izjema.
Vendar pa smo udarec preživeli in ga, še bolj okrepljeni kot prej, celo dobro prenesli. Vsaka šola nekaj stane, pravijo, tudi nas je izučilo in naučilo, kako bo treba delovati v prihodnje.
Da ne bi zdaj samo jamral, sem vas hotel le iskreno povabiti k sodelovanju. Ukvarjamo se z vremenom in z vsemi pojavi, ki so v zvezi z vremenom. In teh je, verjemite mi, dosti, celo preveč, da bi vse zajeli.
Pričakujemo, da bi se čimveč članov dejavno vključilo, če ne že v društvo ZEVS, pa vsaj s sodelovanjem v forumu. Vsaka pomoč pride prav in ogromno dela je potrebno še postoriti.
V prihodnosti se nam obeta kar nekaj sodelovanj z drugimi ustanovami, za kar bomo potrebovali vso razpoložljivo pomoč. Zato naprošam vse dejavne in poleta polne, da se javijo upravljalcem foruma. Ni hudir, da vam ne najdemo kakšnega dela!
Iskreno upam, da boste na novem forumu zadovoljni in da bo izpolnil vaša pričakovanja. Ne pozabite, da smo predvsem Skupnost (naj vas pravno formalna oblika ZEVS ne moti) in kot taki lahko močni in mnogo bolj sposobni, kot se zdi na prvi pogled.
Upravljalci smo vam vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja, pomoč ali pa tudi samo za klepet.
Vsem vam, pravzaprav nam, želim, da bi se tu gor lepo imeli in da bo sodelovanje trajalo še dolgo!
piskec
Aleš Kermauner
predsednik ZEVS