ZEVS Forum

Tehnika => Vremenske postaje => Temo je začel: JaniS na 31. Oktober 2010, 15:56:32



Naslov: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: JaniS na 31. Oktober 2010, 15:56:32
Ima kdo mogoče idejo, kako na WS3500 (=3600?) nastaviti uro, če pol zaslona na dotik ne dela?    :icon_question:


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: polo na 31. Oktober 2010, 16:05:18
Hmmm...
A  DCF-77 ti ne dela?


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: JaniS na 31. Oktober 2010, 16:14:23
Imam izklopljeno (na žalost).


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: polo na 31. Oktober 2010, 16:29:57
Mogoče so privzete nastavitve za DCF-77 vključene?
Če jo resetiraš boš videl.

Kakšne druge možnosti pa ne vidim.


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: JaniS na 31. Oktober 2010, 17:41:00
Ne vem kako bom potem lahko nastavil tlak, ali to ne igra vloge pri resetu? Ostalo ja najbrž v redu?


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: polo na 31. Oktober 2010, 18:51:57
Tlak ostane, vsaj pri WS2300 je bilo tako.


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: gradiščan na 31. Oktober 2010, 19:06:36
Če imaš wswin program za zajemanje podatkov, potem v njem nastavi, da ti kaže uro od PC-ja. Jaz sem imel podoben problem na stari ws3600 in sem ga tako rešil.


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: JaniS na 31. Oktober 2010, 20:35:01
Žal imam samo najbolj osnovno obliko, iz WS3500 na HW. Trenutne razmere pač ne dopuščajo kaj več . . .  :-[
Tale moja WS3500 dela samo še desno zgoraj, levo spodaj na dotik, ostale = mrtvo.


Naslov: Odg: WS zaslon na dotik
Sporočilo napisal: ŽUPMART na 31. Oktober 2010, 22:21:05
Če se prav spomnim, se meni nekje valja še ena ws3500 - bom malo pobrskal. Če hočeš, ti jo šenkam, pa lahko priklopiš delujoč zaslon.  :icon_wink:


ZEVS Forum | Powered by SMF 1.1.21.
© 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.