ZEVS Forum

Računalništvo => Omrežja in razvijanje strani => Temo je začel: Lancovo na 11. December 2008, 22:20:12



Naslov: HS-Upload
Sporočilo napisal: Lancovo na 11. December 2008, 22:20:12
Pozdravljeni,

z HS-Upload želim spraviti podatke iz wswin na server. Prosim za pomoč pri nastavitvah, koga, ki pozna ta program.

Lep pozdrav, Andrej


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: blazek na 13. November 2009, 10:18:32
A zna kdo prepričat novi HS UPLOAD (1.42), da bi pošiljaj podatke na splet? Al pa če ima kdo starejšo verzijo in mi jo pošlje na mail.?


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: max na 13. November 2009, 10:22:05
A zna kdo prepričat novi HS UPLOAD (1.42), da bi pošiljaj podatke na splet? Al pa če ima kdo starejšo verzijo in mi jo pošlje na mail.?

Če se ti ne mudi, imam jaz doma že pripravljene stvari v mapi in ti pošljem.
Danes sem do 19h v službi.


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: blazek na 13. November 2009, 11:37:23
Se ne mudi. Pošlji, ko boš imel čas.


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: max na 13. November 2009, 11:37:58
Se ne mudi. Pošlji, ko boš imel čas.

O.K.  :icon_wink:


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: polo na 13. November 2009, 17:07:37
Se ne mudi. Pošlji, ko boš imel čas.

Sem ti ga jast že enkrat dopoldne poslal na mail,pa mi ga je zavrnilo.
Imaš pravi mail vpisan oz. še delujoč?


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: blazek na 15. November 2009, 14:52:37
Zdej je praktično vse zrihtano na postaji in shranjevanju podatkov, tudi HS UPLOAD skoraj laufa. Edino pogruntat moram še, kaj kliknit, da bo program avtomatsko pošiljal podatke na net. Da mi ne bo treba vsakič to ročno delat. Če pa kdo mogoče  ve, kako se zrihta, pa le z besedo na dan. Pri starejši verziji programa je to laufalo brez problema, tle pa ne vem, kaj šteka.


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: max na 15. November 2009, 15:19:44
V WsWinu moraš nastavit, če ga uporabljaš.
Tukaj, stran 11, spodaj: http://www.zevs.si/wswinhelp/wswin.help.pdf

Pa zraven obkljukaš še use external FTP Program.

Če pa imaš to že narejeno, potem si moraš pa še v HS Uploadu obkljukat internet Verbindung Nie trennen in v v HS-u nastavit FTP Client ki ga imaš .


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: alze na 23. April 2010, 19:50:27
Kaj se HS upload dobi tudi v angleščini, ker tega katerega sem jaz potegnil je v nekem čudnem jeziku  ???


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: max na 24. April 2010, 08:07:52
Kaj se HS upload dobi tudi v angleščini, ker tega katerega sem jaz potegnil je v nekem čudnem jeziku  ???

Čudnem?  :icon_question: ni nemško? mislim da je samo v nemščini  :shrug:


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: jkocki na 20. April 2021, 19:42:47
Zdravo
Prosil bi za pomoč, namreč težavo imam z HS Uploadom, ki se mi noče zaustaviti, da bi lahko vpisal podatke vanj, ker ga na novo nalagam. Vsake 5 minut se mi zalaufa in mi napiše, da moram vnesti geslo in up.ime, vendar so vse ikonce neaktivne in jih ne morem klikniti, da bi prekinil delovanje programa za vnos podatkov.
Imam HS Upload 1.33, windowse 10 ter originalen WsWin. WsWin mi deluje normalno.

Hvala za odgovore!
Lp, jkocki(Joco)


Naslov: Odg: HS-Upload
Sporočilo napisal: blazek na 20. April 2021, 20:11:49
Se da še kje dol potegnit program HS-upload. Ali je kakšen nadomestek?


ZEVS Forum | Powered by SMF 1.1.21.
© 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.