ZEVS Forum

Začetek gradnje radarskega centra na Pasji ravan, jesen 2013

Začel/a Oblak69, 22. September 2013, 18:41:38

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

snowfrick

stog

Izgleda je vsak teden kdo gor. Kot da bi se dogovorili. Tokrat sem bil jaz.

Zdaj je na stolp res težko priti. Visoka ograja + kamere + zaklenjen vstop na stolp. Sem pa prvič v življenju (pri)šel z avtom do vrha.

ŠTROMAR

Danes pozno popoldne

stog

Citat od: s50ml dne 24. November 2013, 15:46:50
Radar bo operativen v 2-3 tednih. Kdaj ga bo dal ARSO na vpogled preko interneta pa ne vem.
Lep Pozdrav Matjaz
He he samo preizkusit ga ne morejo, ker ni kaj meriti.  :icon_lol:

s50ml

Radar je delujoč. V prilogi še dve sliki. Video nadzor tudi dela, tako da plezanje ni najbolj priporočljivo. Posnetki so zelo zanimivi.

LP Matjaz

Smučar

To mi deli. Zdj pa čimprej na net visokoresolucijsko sliko pa čakamo dž.  :drool:

snowfrick

Ah kje,ARSO bo gledal v HD-ju, za nas pa je spet rezervirana "črno bela slika". :banghead: Bomo morali en protest naredit enkrat :icon_razz:

Bi pa že res bil čas,da dajo v javnost tako ločljivost, kot jo imajo tudi sami.

piskec

Po mojem se bo pa to zdaj umerjalo in preizkušalo še vsaj kakšno leto.

Lluka

no....pa bodo končno lahko sprobali radarski sistem............ :)

Lluka

Citat od: Lluka dne 25. December 2013, 22:17:58
no....pa bodo končno lahko sprobali radarski sistem............ :)

pa ima, da se radar izkaže v vsej svoji zmogljivosti................... kajti odzunaj so pravi "sanjski" pogoji za stestiranje radarja............

komar

Radar na Pasji ravni že testno deluje, operativno pa bo dostopen tekom pomladi (vir: https://twitter.com/meteoSI).

filak

Citat od: Smučar dne 16. December 2013, 08:58:59
To mi deli. Zdj pa čimprej na net visokoresolucijsko sliko pa čakamo dž.  :drool:

Ja ja, da bodo šli sebi v zgubo. Poglej si cenik pa ti bo vse jasno. Smo v Sloveniji, si pozabil  :-\

Trocki

Sedaj bo pa že kaj kmalu nov radar dostopen tudi navadnim smrtnikom. Ima kdo kake nove informacije?
Vreme bo! :)

Oblak69

Uradna otvoritev radarskega centra je predvidena 16.05.2014.

stog

Citat od: Oblak69 dne 04. April 2014, 16:22:25
Uradna otvoritev radarskega centra je predvidena 16.05.2014.
A potem bo?
Kaj otvoritev pomeni?
Deluje že nekaj mesecev, torej a to pomeni, da bodo njegovi rezultati na spletni strani?