Mene pa zanima za Bohinj za nasledni teden od torka do sobote?
Zaenkrat je še predaleč za kakšno resno napoved. Modeli nakazujejo nekoliko nižje temperature, o padavinah pa raje ne bi. Vprašaj tam v četrtek ali petek. Se bo morda že kaj bolje vedelo.
lep pozdrav!
Mene pa zanima kakšno bo kaj vreme ta konec tedna v Velenju. Zanima me predvsem od četrtka pa do nedelje, da se lahko lotimo prekrivanja hiše

Hvala
V četrtek je predvideno poslabšanje s padavinami in nevihtami. Predvidoma naj bi se začelo že sredi dneva v vašem koncu. V petek tudi še možnost manjših padavin. Šele v noči na soboto bo kot kaže suho vreme , ki naj bi zdržalo verjetno cel vikend. Verjetno premalo za prekriti celo streho...ali pač

zanima me kako kaže v okolici Bohinja do petka za kakšno pohajkovanje po planinah?
Jutri lahko računaš na suho dopoldan z nekaj sonca, popoldan pa bo bolj spremenljivo in možnost ploh ter posameznih neviht.
Sreda kot kaže bo še najlepši dan v teh štirih dneh, saj predvidoma ploh ne bo. Bo tudi nekoliko topleje. Četrtek in petek obisk gora odsvetujem. Predvsem v četrtek pred in ob fronti bodo tudi nevihte.
Pozdravljeni,
zanima me kakšno bo vreme med 30.7. in 4.8. v Medulinu.
Bi bila mogoče bolša izbira Krk ali Rab?
Prvi dan ravno prehod fronte, nato pa naj bi bilo par dni lepo in po osvežitvi tudi topleje. Morda v torek -sredo zopet nekaj padavin a je še nesigurno. Glede prehoda fronte, pa sama lokacija ne bo toliko pomembna, saj bo fronta segla tudi do srednje Dalmacije